Van Hulley huist als eerste in Big Building

Wachtlijst voor The Big Building
18 juli 2015
Startup Weekend Groningen
16 november 2015
Show all

Van Hulley huist als eerste in Big Building

Direct aan de achterzijde van het hoofdstation van Groningen bevindt zich The Big Building(TBB). Dit PostNL pand, met eigen spoor en perron, biedt ruimte aan creatieve, technische en jonge bedrijven. Het open karakter van dit imposante gebouw wordt versterkt door de community van bedrijven die er gehuisvest zijn. Het pand is op dit moment deels nog in gebruik door PostNL. Wanneer PostNL delen van het pand verlaat, zullen deze ook onderdeel van TBB worden en ruimte bieden voor de intrek van nieuwe bedrijven.

The Big Building omvat op dit moment circa 4000 m2, Deze 4000 m2 worden door circa 10-15 bedrijven gebruikt. Deze diversiteit leidt tot een ondernemende en energieke community die in het gebouw een creatieve en inspirerende werksituatie faciliteert.

Onderstaand het artikel over Van Hulley en The Big Building uit het Dagblad van het Noorden, d.d. 14 augustus 2015.

DvhN - The Big Building - Van Hulley huist als eerste in

 

 

Comments are closed.