Over NESK

NESK staat voor de kernpijlers Nuchter, Eerlijk, Scherp en Kansrijk. Met deze insteek is het de missie van NESK om u te voorzien van een gedegen vastgoedadvies. NESK is een compacte en flexibele organisatie en kenmerkt zich door haar veelzijdige, pragmatische en betrokken aanpak.

NESK heeft actuele kennis en is op de hoogte van recente ontwikkelingen. Ralph heeft een breed netwerk, signaleert kansen en sluit aan bij actuele marktvragen.

Als adviseur helpt Ralph Steenbergen u bij het scherp formuleren van uw vraag, het in kaart brengen van uw wensen en behoeften en dit te vertalen naar een concreet (strategisch) advies waarmee u uw bedrijfsprocessen en vastgoed efficiënt kunt organiseren.

Ralph zijn visie

fotoralph“Met mijn kennis, gedrevenheid en netwerk help ik u als adviseur graag bij uw vastgoed- en huisvestingsvraagstukken. Een goed advies begint bij het kennen van uw organisatie. Luisteren, vragen en spiegelen zijn vaste onderdelen in het proces. Ik maak afwegingen inzichtelijk, zodat het advies toepasbaar wordt.”

Ralph Steenbergen

Na te zijn afgestudeerd als bouwkundig ingenieur aan de Saxion Hogeschool, is ing. Ralph Steenbergen MRE sinds eind jaren ’90 actief in de (inter)nationale vastgoedmarkt.

Ralph begon zijn carrière als exportconsultant bij Nedubex, een platform voor bedrijven uit de Nederlandse bouw en vastgoedsector  die actief zijn in Duitsland. Hierna werkte Ralph jarenlang bij Multi Development als Quality & Riskmanager voor met name projecten in landen als Ierland, België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje en Turkije. Naast zijn werk volgde hij nog, met succes, een Master Real Estate aan de Universiteit van Amsterdam, nu beter bekend als de Amsterdam School of Real Estate.

Vervolgens ging Ralph aan de slag als Hoofd Projectontwikkeling bij Nijhuis Bouw, een ontwikkelende bouwer actief in Noord-Nederland om daarna de overstap te maken als Commercieel Directeur bij Geveke Ontwikkeling. Hier was hij verantwoordelijk voor verwerving, verkoop en concept- en projectontwikkeling. In 2010 besloot Ralph een nieuwe uitdaging aan te gaan door het starten van zijn eigen bedrijf: NESK. Naast NESK is Ralph sinds juni 2015 mede-oprichter van The Big Building. Dit PostNL pand direct aan de achterzijde van het hoofdstation van Groningen biedt ruimte aan creatieve, technische en jonge bedrijven

Ralph is naast zijn loopbaan altijd actief (geweest) in tal van nevenactiviteiten. Zo was hij van 2006-2011 bestuurslid van de Alumnivereniging van de ASRE en is hij (mede)organisator geweest van het Startup Weekend Groningen in 2011-2015. Daarnaast was Ralph van 2011-2015 voorzitter van het bestuur van de Stichting Vastgoedrapportage Groningen-Assen (bestuurslid sinds 2009) en bestuurslid van de Dag van de Architectuur Groningen (sinds 2009).