Over NESK

NESK staat met haar 4 kwaliteiten nuchter, eerlijk, scherp en kansrijk voor een doelgerichte en oprechte aanpak in het vastgoed. De klant staat altijd centraal. Wij zien vastgoed als een middel tot een ander doel en niet als doel op zich, waardoor onze hulp verder gaat dan het enkel beantwoorden van uw vraag.Onze dienstverlening

NESK is een allround onafhankelijk vastgoedadviesbureau. Het bedrijfsmodel is gebaseerd op de kernpijlers: Nuchter, Eerlijk, Scherp en Kansrijk. U kunt terecht voor zowel advies, interim management en (gedelegeerde) projectontwikkeling.

Vastgoedadvies en ontwikkeling
De juiste huisvesting kan voor uw organisatie ontzettend veel meerwaarde bieden. Een organisatie maakt veelal snelle veranderingen door en uw huisvesting kan hier niet altijd snel op aansluiten. Of u wilt als organisatie graag meer rendement uit uw vastgoed halen. NESK biedt u advies over de juiste huisvesting, passend bij uw organisatie en kan het proces naar deze nieuwe of vernieuwde huisvesting begeleiden. Hierbij kunt u NESK inzetten voor een of meerdere van de volgende componenten: Huisvestingsadvies; Locatieonderzoek; Dispositie- en verkoopvraagstukken; (Her)Ontwikkelingsadvies; Marktonderzoek; Haalbaarheidsanalyses; Portefeuilleanalyse.
Interim management
Heeft u behoefte aan tijdelijk meer capaciteit voor uw organisatie? Wilt u iemand van buiten uw bedrijf die een frisse blik met zich meebrengt? Bent u op zoek naar iemand die betrokken is, maar toch een bepaalde afstand heeft van uw bedrijf waardoor moeilijke beslissingen gemakkelijker worden? Iemand die processen vlottrekt, iemand die visie en strategie kan vertalen in concrete plannen, kortom iemand die u kan (bege)leiden in uw veranderprocessen? Dit kunt u bereiken door de kennis en expertise van NESK voor een periode in huis te halen.
Gedelegeerde projectontwikkeling
NESK heeft een lange en brede ervaring in de projectontwikkeling en kan u ontzorgen in het gehele proces van uw projecten in ontwikkeling. NESK heeft een multidisciplinaire aanpak en een flexibele werkwijze waarmee uw ambities kunt verwezenlijken..