Onafhankelijk vastgoedadviseur: Bijzondere huisvestingseisen geen bezwaar!

NESK ziet het levenslicht
1 september 2010
Vastgoedrapportage 2011 Impressie
15 september 2011
Show all

Onafhankelijk vastgoedadviseur: Bijzondere huisvestingseisen geen bezwaar!

Ieder bedrijf stelt op basis van de bedrijfsvoering specifieke eisen aan haar huisvesting. Sommige eisen zijn een absolute randvoorwaarde bij het zoeken naar een ander bedrijfspand.

Zo ook voor een bedrijf dat onder meer audio en visuele producties maakt. Het bedrijf wilde beschikken over een representatieve ruimte voor interviewopnames. Ook een hoogwaardige glasvezelverbinding was een voorwaarde.

NESK heeft het complete onderhandelingstraject voor zijn rekening genomen, inclusief incentives die specifiek voor deze opdrachtgever zeer de moeite waard zijn. Uiteraard heeft NESK ook de onderhandelingen met betrekking tot het nieuwe huurcontract gevoerd volgens de eisen van de opdrachtgever. Daarnaast is de complete beëindiging en afhandeling van de oude huurcontracten verzorgd.

De meerwaarde van NESK als onafhankelijk vastgoedadviseur is dat de kritische succesfactoren in de bedrijfsvoering van de opdrachtgever bij het hele proces leading zijn. In combinatie met zijn kennis van de lokale markt en de mogelijkheden die de markt biedt, heeft NESK het bedrijf optimaal kunnen begeleiden. Aan alle voorwaarden én alle bijkomende woonwensen van de klant is voldaan.

Comments are closed.